Спорт

ПГДС – най-добрите лекоатлети на Хасково

ИгриОтборите юноши и девойки на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство „Цар Иван Асен ІІ“ спечелиха първите места на общинските игри по лека атлетика на стадион „Младост“.

ИгриМомичетата бяха без конкуренция и директно се класираха за областния кръг. Въпреки това гимназистките направиха едно демонстративно бягане за да докажат, че са в топ форма.

Момчетата също спечелиха, но в конкуренцията на още 3 училища. Втори се нареди тимът на Професионалната гимназия по транспорт „Никола Вапцаров“, трути са Узунджово, а четвърти – Професионалната гимназия по селско стопанство.

Дисциплините бяха: бягане на 100, 200, 400, 800 м., щафети на 100 м., висок скок, тласкане на гюле, скок на дължина.

Haskovo.info припомня, че вчера се състезаваха по-малките ученици от: хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“, ОУ „Христо Ботев“ в с. Долно Големанци и ОУ „Любен Каравелов“ в с. Узунджово.

Игри  Игри 
 Игри  Игри
 Игри  Игри
 Игри  Игри
 Игри  Игри

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Black Feather
Black Feather
07.12.2015 18:40 18:40

Пожелавам ви и на областния да се представите така, добре! Успех, ние сме с вас
От вече завършила ученичка (:

Back to top button