Хасково

Двама футболисти на „Хасково“ се жалят за забавени заплати

ИлюстрацияДвама футболисти на „Хасково 2009“ са подали жалби до Инспекцията по труда за забавени заплати, съобщи на пресконференция директорът Петър Андреев. Жалбите са постъпили през месец март.

От клуба обясниха, че става въпрос за двама футболисти с изтекли договори и днес проблемът ще бъде разгледан на среща. В отбора нямало забавени заплати.

От инспекцията съобщиха още, че за февруари са извършени 169 проверки, констатираните нарушения са 653, съставени са 17 акта, издадените предписания са 644. Влезлите в сила наказателни постановления са 8 за общо 10 800 лв.

От Инспекцията напомниха, че около 207 000 предприятия са задължени да подават декларации и уведомления за условията на труд. Крайният срок е 30 април 2015 г. Изпращането може да става директно по интернет с електронен подпис. При липсата на електронен подпис декларацията или уведомлението се подават на място в дирекция „Инспекция по труда“ по регистрация на фирмата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button