Хасково

Пролетта дойде с „Орфей“ и „Алегро“ в Младежкия

КонцертПролетен концерт изнесоха тази вечер детски хор „Орфей“ и балетна школа „Алегро“ в хасковския Младежки център.

КонцертИзявата имаше и благотворителен характер за участието на балета на конкурси, а на хора на международен фестивал в Париж през август.

Талантливите балерини се представиха с пет танца и донесоха пролетно настроение с изпълненията като „Краят на зимата“ и „Играта на феите“.

Хористите пък демонстрираха богатия си репертоар от български и чужди песни с весела и закачлива тематика. Във втората част, за пръв път пред своите родители, от „Орфей“ представиха част от мюзикъла „Моята Дисни приказка“.

Следващата изява на хор „Орфей“ ще е на 14 април в рамките на Великденската програма.

Концерт   Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
27.03.2015 9:10 9:10

Цветкова, толкова пари прибираше до сега. Не може ли поне да си сменяш тоалетите. Стига все с едно и също да излизаш. То поне да имаше за какво да се надуваш. Ама си гола вода!

Анонимен
Анонимен
27.03.2015 11:21 11:21

Трябва да си уникално смотан и пропаднал индивид под статия за концерт на деца с благотворителна цел да правиш коментар за това как била облечена диригентката. После се чудим що сме на тоя хал ?!

живял и видял много хасковлия
живял и видял много хасковлия
27.03.2015 16:03 16:03

В нашето супер-провинциално вече ,,градче-селце,,е пълно със завистници,комплексарчета,клюкарчета,аматиорчета,грандоманчета,снобарчета и завършени простаци-селяндури!!!Много жалко,но МАНТАЛИТЕТА си казва всичко?!Това не е до града,а до хората ,които вече живеят в него?!Истината и реалността особено през последните 15-20 години са такива и затова нищо стойностно,хубаво и за по-продължително време не се е случвало, а и няма как да се случи тук в ХАСКОВО?!За съжаление нещата са много и са навързани, но всичко започва с МАНТАЛИТЕТА,който в нашето градче винаги е бил такъв за което определящи са хората?!!

меломан
меломан
28.03.2015 1:10 1:10

Е, браво! Колко пари получавала и с какво е облечена Цветкова!
вие на концерт ли бяхте или си разходихте тоалета до залата?! Снобски психика…
Не ви ли зарадваха и развълнуваха децата, с това което ви показаха! Не е ли по-важно да оценим усилията, ккоито те и диригента полагат, за да постигнат тези успехи! И без това не останаха много места, където децата ни да попият култура и да се докоснат до стойностното изкуство!

Back to top button