Хасково

Софиянец потроши пешеходец, шофьор на 2.57 промила се обърна в Хасково

Илюстрация48-годишен софиянец с Мини Купър е блъснал пешеходец в петък вечерта на пътя след с. Манастир, съобщават от пресслужбата на полицията.

Пешеходецът се е движел посредата на пътя и е с неустановена самоличност – на видима възраст около 50 г., слабо телосложение, ръст около 165 см., с прошарена коса и брада дълга около 7 см., облечен в стари дрехи.

Поради движение с несъобразена с атмосферните условия скорост и намалена видимост при дъжд, водачът е ударил движещият се по платното пешеходец.

От удара, пешеходецът е с фрактура на черепна база, мозъчен кръвоизлив, счупена дясна ръка в зоната на предмишницата и с опасност за живота. Приведен е в Невро хирургично отделение на болница „Свети Георги“ – Пловдив. Образувано е досъдебно производство.

Пиян водач е причинил ПТП на 27 март в 19,45 часа. 39-годишният жител на село Тополово е шофирал лек автомобил Фолксваген Пасат с несъобразена скорост на улица „Екзарх Йосиф“ в Хасково. Той е загубил контрол, ударил е паркиран на улицата лек автомобил Сеат и се е преобърнал на лява страна. Водачът е изпробван с дрегер, който отчел 2,57 промила алкохол.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 30-годишен чирпанлия, хванат да шофира с 1,53 промила. Още 2 бързи производства са заведени през денонощието в полицейските управления в Свиленград и Харманли. Те са за двама мъже на 46 и 24 г., хванати да шофират без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button