Хасково

Мъж бере душа, отнесен от Фиат на магистрала „Марица“

Илюстрация50-годишен турски пешеходец е с опасност за живота след пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 19,30 часа на автомагистрала „Марица“ същият е пресичал неправилно платното през мантинелата и е отнел предимството на движещ се в посока ГКПП „Капитан Андреево“ лек автомобил Фиат, управляван от 24-годишен жител на село Капитан Андреево. Водачът не е успял да намали и спре и го е блъснал с предна дясна част на колата. От удара, турският гражданин е с кръвоизлив в мозъка, контузия на бял дроб, фрактури на 3-ти шиен прешлен и дясно бедро. Настанен е в МБАЛ „Хасково“. Образувано е досъдебно производство.

Бързо производство срещу пиян водач е заведено в Димитровград. В ареста до 24 часа е задържан 29-годишен мъж от града, хванат от автопатрула да шофира колата си след употреба на 1,49 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Violeta
Violeta
01.04.2015 18:21 18:21

Az v barza pomos snishti bqh svidetel kogato donesaha choveka NO iskam da kaja Che az bqh edin chas tam I nikoi ne my obarna vnimanie tolkova go sajalih ne e istina .. Nqma me darjava za sajalenie nqmame istinski lekari prosto ne moga da vi obqsnq kolko mi e bolno ..

Back to top button