Хасково

Шампионки тренират на окаяния „Младост“, чакат се 6 млн. за ремонт

МладостШампионките от хасковския клуб „Атлетик“ се готвят за предстоящите летни първенства на окаяния стадион „Младост“.

МладостТам под всякаква критика са лекоатлетическата писта, тревното покритие на футболния терен и трибуната. Въпреки тежките условия за тренировка едни от най-големите хасковски надежди в многобоя Йорданка Стоянова и Николина Кючукова провеждат ежедневни тренировки под ръководството на Димитрия Халилянова. Летните игри са в края на май на националния стадион „Васил Левски“.

„Младост“ е основна база за подготовка на много от талантите в Спортното училище.

От община Хасково съобщиха, че техническия проект за основния ремонт на стадиона е готов. Той е на стойност около 6 млн. лв., като се чака да бъде отворена програмата за Трансгранично сътрудничество. Това е трябвало да стане през март, но все още не е факт. Сега очакванията са, че кандидатстването ще може да стане през септември.

Младост   Младост
 Младост  Младост
 Младост  Младост

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
1948
1948
17.04.2015 18:50 18:50

И на по-лоши условия са се раждали шампиони ;)

;DD
;DD
18.04.2015 10:25 10:25

Коя от вас ще ми стане гадже?

Back to top button