Спорт

„Хасково“ спечели дербито с „Марек“ и е на 9 т. от спасението

МачФутболистите на „Хасково 2009“ спечелиха дербито на дъното с „Марек“ (Дупница) на Ямача с 1:0.

МачВ герой за хасковлии се превърна Тихомир Трифонов, който вкара победния гол в 61-ата минута след разбъркване в наказателното поле.

Момчетата на старши треньора Стамен Белчев стояха по-добре на терена и заслужено се поздравиха с победата. През първата част бе отменено и попадение на Григор Долапчиев заради засада.

МачЗа „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Тейнур Марем, Иван Скерлев, Тихомир Трифонов, Орхан Акташ, Димитър Андонов, Владислав Узунов, Мартин Райнов, Георги Коруджиев, Григор Долапчиев, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Кирчо Крумов, Бейсим Бейсим и Вълчан Чанев на местата на Марем, Коруджиев и Узунов.

След днешния успех „Хасково“ е с актив от 14 точки, на 3 от предпоследния Марек и на 9 от „Локомотив“ (Пловдив), който е над чертата.

На 27 април „Червено-белите“ гостуват на „Славия“.

 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач
 Мач  Мач

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ISTINSKI I MNOGO FENOVE NA HAS
ISTINSKI I MNOGO FENOVE NA HAS
18.04.2015 0:07 0:07

Eto taka se igrae,do posledno s has i agresija,bravo mom4eta,prodalgavaite da igraete taka vav vseki ma4 do kraja nezavisimo sreshtu kogo i kade igraete,pak kakvoto stane nakraja?!!!Vagnoto e ,4e mom4etata igrajat zdravo i se razdavat do posledno,otbora se srabotva oshte pove4e,dori i da izpadnem v b-grupa,no trjabva da se zadargat vsi4ki futbolisti po vazmognost da ne se prodavat,ako iskame da imame posle stabilen,obigran i silen otbor varhu koito samo da se nadgragda v b-grupa i s tendencija pak da se atakuva a-grupa!!!HASKOVO trjabva da ima otbor v a-grupa,dali sega,ako imame kasmet i se spasim,ili v blizko badeshte otbora da se varne v a-grupa mnogo po-silen i ve4e s nugen opit?!!!SAMO i VINAGI HASKOVO!!!

Анонимен
Анонимен
18.04.2015 8:46 8:46

da.vi.e*a-panaskdeapanata.dirjava.i.e*anoto.haskoyu.vie.pirvo.nahranete.bedniya.narod.i-posle.fudbol.maykavi-gayavurska.skapana

Back to top button