Хасково

33 кандидат-студенти от 7 области на тест по биология в Хасково

Изпит33 кандидат-студенти се явиха на предварителен изпит по биология в хасковския Медицински филиал на Тракийския университет.

ИзпитТе решаваха тест по биология от 50 въпроса, като имаха 3 часа за работа.

Младежите и девойките са от 7 области на страната. 23 са от Хасковско, трима – Велико Търново, по двама от Бургас, Кърджали, Пловдив и Стара Загора и един от Пазарджик.

Вариант №8 на теста бе изтеглен от Виктория Василева от Велико Търново. Момичето сподели за Haskovo.info, че иска да следва рехабилитация в Стара Загора.

ИзпитС резултатите от днешния тест може да се кандидатства в почти половината специалности на Тракийския университет.

Приемът в Медицинския в Хасково е както миналата година – 50 места за медсестри и 30 за акушерки. Влиза се с оценка от матура или изпит. Студентските такси също не са промени и са същите като миналата академична година.

За изпита в Хасково бе председателят на комисията по приема в Тракийския университет проф. Гюрга Михайлова, както и директорът на хасковския филиал проф. Коста Костов.

Резултатите от теста ще стана ясни още днес и ще бъдат качени на сайта на университета.

Изпит   Изпит
 Изпит  Изпит
 Изпит  Изпит

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
АНОНИМЕН
АНОНИМЕН
18.04.2015 16:35 16:35

Успех на ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ!!!

грозната истина
грозната истина
18.04.2015 16:40 16:40

Каква е тази система бе господа министри на образованието и образовани глави – матури, редовни изпити, предварителни изпити и он-лайн проверки и тестове и за всичко това се ПЛАЩАТ ЗРАВИ ПАРИ! Всичко е направено, за да смъкнете и кожите от гърба на родителите и кандидат студентите! Да не говорим колко ПАРИ ОТИВАТ за Ч А С Т Н И У Р О Ц И! Какъв е смисъл от институцията училище щом за всичко ще плащаме! Какъв е смисълът от висше образование, след като до него могат да се доберат само децата на много имотните, на богатите и разбира се на връзкарите! Но това не е критерии, кой колко е кадърен. Пожелавам на всички вас да ви лекува точно толкова кадърен лекар, какъвто сте произвели с тази система в тази държава. Бог да ви е на помощ!

така
така
19.04.2015 20:19 20:19

Няма да има образование докато училищата се финансират на калпак. Всеки ученик е ходеща хилядарка – и да може е да не може ще го бутат.

Анонимен
Анонимен
19.04.2015 20:28 20:28

Кои са момичетата от втората снимка, много са готини.

Back to top button