Хасково

Рязка промяна на времето, температурите падат с 10 градуса

ВишниРязка промяна на времето започва още от тази вечер, съобщиха за Haskovo.info от метеорологичната обсерватория в Хасково.

Днес максималната измерена температура в областния град бе 25 градуса. Толкова бяха стойностите и вчера. Рекорд отново няма, защото на тази дата през годините са измерени температури около 30 градуса.

Тази вечер започват превалявания от дъжд, които според хасковските метеоролози няма да са сериозни. Дъждовете се очаква да спрат утре по обяд.

В същото време температурите ще паднат с около 10 градуса. Максималните утре ще са 14, а в понеделник – 15 градуса, но няма да вали.

Топлото време през последните дни накара японските вишни (сакури) на Ямача да цъфтят. Красивите дръвчета се превърнаха в една от атракциите в парка и много хасковлии вече се снимат с тях.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button