Хасково

129 свободни места в Хасковско, търсят машинисти на 1000 лв.

Илюстрация129 са общо обявените свободни работни места в Хасковска област, сочи справката в Агенцията по заетостта.

В Димитровград се търсят двама машинни оператори на товарачни машини в мини и кариери със средно образование и заплата 1000 лв.

В града имат нужда и от четирима склададжии със средно и 400 лв. заплата.

15 машинни оператори за изпридане на синтетични влакна се търсят в Хасково. Смените на работа са три, а изискването е за средно образование.

Място за шофьор на автобус е обявено в Харманли на заплата от 360 лв. и изискване за средно образование.

Двама работници за консервна фабрика пък се търсят в Стамболово.

Сред останалите свободни работни места продължават да са тези за сервитьори, бармани, готвачи и камериерки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Защо не станах машинист.
Защо не станах машинист.
19.04.2015 12:51 12:51

И за какво да учат младите хора – след като преди броени дни обявиха, че се търсят IT специалисти с висше образование и заплата 600 лв., а сега търсят машинисти със средно образование за 1000 лв. Съгласен съм, че работата на машиниста заслужава 1000 лв., но е подигравка за IT специалистите – за тях може и 600 лв.

ррр
ррр
19.04.2015 13:42 13:42

600 на фиш и 2000 на ръка!

ит специалист
ит специалист
19.04.2015 20:15 20:15

ИТ сектора е най-напрегнатата и стресова работа! Технологииите, възможностите, продуктите и дори основни постулати се развиват с скоростно и с мащабни темпове. Всеки ден има новости. Дори само в една подсфера си длъжен да четеш и да се информираш ежедневно. Никой работодател не оценява това! ИТ специалистите, които си разбират от работата се опитват да са информирани и в крак с новостите. Но правят това на собствена добра воля, с цената на личното си свободно време и дори с цената на взаимоотношенията с близките си! Нещата с компюрите изобщо не стоят както по филмите – за минута да обърнеш съдбата на света, като хакнеш две три непробиваеми системи. Или всяка филмова глупавата идея, че всяко нещо на компютъра се случва за секунди ако си разбираш от работата! Няма такова нещо. Всичко е свързано с труд, постоянство и движено от собственото желание да се развиваш и да си в крак с новите тенденции. Да се пита човек защо да го правиш за 600 лв. Или за между 360-500 лв. каквито се предлагат в Хасково като заплата.

Back to top button