Регион

И „Дамско парти“ за патрона на Езиковата в Димитровград

ПатронС две театрални постановки се представиха на днешния си патронен празник ученици от димитровградската Езикова гимназия „Иван Богоров“.

Патрон„Дамско парти“ и „Службогонци“ откриха новата зала на четвъртия етаж в гимназията. Талантливите актьори са от театралното студио „Selfie“ при Езиковата с ръководител Бистра Жекова. Представленията ще участват и в конкурса „Шанс“ тази седмица.

След като актьорите обраха овациите на връстниците си в пълната зала, в кабинета по история се проведе и състезанието „Аз обичам България“. В него участваха отбори от 11 и 12 клас. Последваха спортни състезания с участието на учители и ученици.

В началото на честванията гимназистите си припомниха живота и делото на Иван Богоров. Само четири училища в България носят неговото име.

Патрон  Патрон 
 Патрон  Патрон
 Патрон  Патрон
 Патрон  Патрон
 Патрон  Патрон

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button