Хасково

Проверяват опасните водоеми в Хасковско

ИлюстрацияЗапочва пролетната проверка на опасните водни обекти в областта, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

Съвещание относно предстоящата проверка се проведе днес в Областна. На него присъстваха представители на общини и териториални структури. Проверките на водните обекти се извършват ежегодно – пролет и есен.

Ще бъде инспектирано състоянието на потенциално опасните язовири, речните корита, дигите и корекциите, мостовите съоръжения и хвостохранилищата. Със заповед на областния управител Добри Беливанов ще бъде определен състава на Междуведомствената комисия и графика на проверките, които ще са в периода  7 май – 10 юни.

Със свои заповеди кметовете на общини сформират местни Междуведомствени комисии, които да проверят състоянието на водните обекти и мостовите съоръжения в урбанизираните територии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
20.04.2015 21:20 21:20

Бряах,пак ши има много снимки във ФЕЙСА на оня Красю Бончев дето са снимаше насякъде като ТУРИСТ.И кат полицай беше същия само са снимаше с анцузи,манцузи и др.Очаквайте…

Back to top button