Спорт

„Хасково 1957“ с класическа победа над „Възход“

МачВ мач от 17 кръг на Областното първенство по футбол отборът на „Хасково 1957“ се наложи с категоричното 3:0 над Възход (Радиево).

МачМачът се игра на стадиона в село Добрич, където домакинства отборът на „Възход“, пред около 50 души в съботния слънчев ден.

Момчетата от Хасково започнаха двубоя отпуснато поради нетипично високите температури. През първите минути от мача футболистите на „Хасково 1957“ пропуснаха на няколко пъти да открият резултата. Това направи играещият треньор Илиан Киряков в 30 минута, като засече с глава топката след перфектно центриране от корнер на Мехмед Мустафа.

Вторите 45 минути се запомниха с още няколко изпуснати положения на гостите от Хасково и с доста грубата игра от страна на домакините. Едва в края на мача за 5 минути след два идентични гола на Сеид Сеид, след две асистенции на капитана Недялко Петров „Хасково 1957“ оформи крайното 3:0.

Мач  Мач 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
hqhq
hqhq
22.04.2015 17:42 17:42

Груба игра ли? На тези шише в гъза да им набиете, пак им е малко хахахаха :D

Back to top button