Спорт

Силен международен турнир с две хасковски ракети на Кенана

ТенисСилен международен турнир по тенис стартира от днес на кортовете на Кенана в Хасково. Той е за тенисисти до 18 г.

ТенисДнес и утре са квалификациите, в които участват 25 момичета и 28 момчета. По четирима ще се класират за основната схема, където по право ще играят 28 тенисисти.

В основната схема са и двамата представители от Хасково – Виктория Желева и Петър Андреев.

В турнира участват тенисисти от Румъния, Русия, Сърбия, Хърватска, Молдова, Македония, Великобритания, Германия, Франция.

Финалите на двойки са в събота, а тези на сингъл са в неделя.

Тенис   Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
123
123
20.04.2015 20:26 20:26

malka pikla pak sa q uredili kakto grigor na vremeto!tati pak e dal edin chuval s pari ama da vidim dali samo v urejdane shte stane shampionki

Akbash91
Akbash91
20.04.2015 20:46 20:46

Nqkoi ei taka cql jivot si gi urejdat ama ne e samo v tenisa i v futbola ima mnogo primeri edin uzunov naprimer dobre che e tati inache shteshe da igrae za nqkoi ot V grupa)))Ne q poznavam viktoria samo sum chuval che e dobra no kato znam koi e bashta i sum sklonen da vqrvam che i pri neq igraqt poveche parite ot kolkoto tq!Uspeh dano da probie i s tova))))

Chitatel
Chitatel
20.04.2015 21:25 21:25

Хора, престанете да изсипвате такава злоба! Нито я познавате, Нито знаете какви усилия полага момичето. Тенисът е труден спорт и успехи се постигат с много положен труд и усилия, а аз съм абсолютно убеден, че Виктория полага необходимите жертви и лишения, за да играе в основна схема.

Н.Марчева
Н.Марчева
21.04.2015 12:08 12:08

Когато и неграмотни хора вземат да се произнасят смятайте какъв коментар могат да направят.Поне за това да бяхте положили малко усиелие, а после да давате оценки и да слагате етикети на ДЕТЕ положило толкова труд.Вместо да я подкрепите в този труден момент вие изливате цялата си злоба и разочарование вероятно породени от личния ви неуспех.Стойте си в урната на собствения си провал и не пречете на хората да се развиват.Още повече на децата!

Back to top button