Хасково

Посадиха 4 дръвчета за Деня на Земята и патрона на ПМГ

Празник4 фиданки червен дъб бяха посадени в двора на хасковската ПМГ „Боян Петканчин“.

Събитието бе по повод Световния ден на Земята и патронния празник на елитната гимназия.

ПразникПоздравление към учениците и учителите отправи областният управител Добри Беливанов. Гимназистите пък раздадоха на гостите оригинални еко картички.

Акцията по засаждането на дръвчетата, подкрепена от областна администрация, се организира от сдруженията „Алианс за регионално сътрудничество“, „Млад репортер“ и „Спортен клуб Слънце“. Това бе в рамките на инициативата „Зелени в действие“.

От ПМГ организираха още редица събития за честването на патронния празник: часове по история, информатика, театрално представление, посещение на Александровската гробница, участие в светлинното астрономическо шоу в Младежкия и спортни състезания.

Празник   Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
asdfghi
asdfghi
21.04.2015 18:13 18:13

Zashto sa posadili gorkiq patron :D

Анонимен
Анонимен
21.04.2015 18:15 18:15

Боева, ти какво точно работиш в РИО. Освен да ходиш по училищно медийни прояви и да сменяш тоалети друго не можеш да завъртиш. Или всъщност въртиш едни пари дето ти ги подават едни такива будали и въртиш едни лъжи, че работиш нещо конкретно! И при всеки повод се подмазваш на шефа – дали е Панайотов или Златева – ти все си с властта!

Fouad
Fouad
22.04.2015 12:14 12:14

Не е само Боева. Абсолютна скука е в този инспекторат. Как пък не поеха някоя свежа инициатива, да се размърдат, да вземат да свършат някоя работа. Знаят ли изобщо как се работи в училищата?! Само се кипрят тук там за снимки, ако някой случайно реши да ги покани…

Back to top button