Регион

Закопчаха харманлиец с хероин

Полиция, архив33-годишен харманлиец е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Вчера криминалисти от Харманли са му извършили проверка в района на централната градска част. При вида на полицаите, мъжът е изхвърлил на земята полиетиленово топче с грам жълто прахообразно вещество. Тестване с полеви наркотест установило, че се касае за хероин. Образувано е досъдебно производство.

2000 къса цигари без бандерол иззеха икономическите полицаи от Свиленвград. Вчера те са проверили частен дом на улица „Иван Вазов“ в село Капитан Андреево, обитаван от 18-годишна девойка от Нова Загора. Безакцизните парироси са намерени в една от стаите, съставен е акт по ЗАДС.

Домова кражба е осъществена през денонощието. Неизвестно лице е проникнало в къща в димитровградското село Светлина през незаключената й врата и е откраднало 1600 лева от шкаф. В полицията в Свиленград са регистрирани 2 кражби. Едната е на 600 лева от щанд на хранителен магазин в село Младиново след разбиване на входната врата на бакалията. Втората кражба е от двор на фирма в града, откъдето са задигнати 8 акумулатора от четири товарни коли и 310 литра нафта. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button