Хасково

Екоинспекцията награди най-добрите млади фотографи и художници

НаградиНай-добрите млади фотографи и художници, участвали в конкурса „Цветовете на природата“, бяха наградени за Деня на Земята в РИОСВ-Хасково.

Първо място за „Фотография“ спечели Лора Сарева от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград. Втора и трета се наредиха съответно Мария Милчева, Клуб по фотография „От черно до бяло“ към ОДК-Кърджали с ръководител Антония Грозева и Антония Ангелова, ПМГ „Иван Вазов“.

НаградиТук поощрителни награди заслужиха: Лилия Кехайова, ПГТ „Александър Паскалев“ – Хасково, Стефания Чилингирова, ОУ „Св. Климент Охридски“ – Хасково и Моника Атанасова, ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ – Димитровград.

В раздел „Компютърна рисунка“ първа е Елена Маринова, Компютърна школа „Вале“ при читалище „Заря-1858“ с ръководител Людмила Стайкова с рисунката „Сезони“. Втора е Мария Кирева, ОУ „Алеко Константинов“ – Димитровград, рисунката „Цветовете на природата“, а трети е Дейвид Лавчев отново от „Вале“ с „Пролет“.

За победителите бяха осигурени таблет, уебкамера, слушалки, часовник и книги.

Същевременно бе открита изложба с всички фотографии, участващи в конкурса, която ще бъде на разположение на желаещите да я посетят в залата на Регионалната инспекция.

Конкурсът се провежда за пета поредна година по повод Световния ден на Земята – 22 април. В надпреварата сега се включиха 109 ученици със 165 творби, от които 66 участници с 97 фотографии и 43 с 68 компютърни рисунки.

 Награди Награди 
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди
 Награди  Награди

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Соколова
Соколова
22.04.2015 21:43 21:43

Страхотна инициатива! Радваме се, че малката Стефи е сред отличените с награда. Браво на всички участващи и наградени!!!

Back to top button