Регион

ПМГ първи в състезанието „Виртуално предприятие“

ПМГЗамминистърът на образованието и науката Ваня Кастрева връчи призовете на победителите в националната надпревара „Виртуално предприятие“ 2015, която се организира за 17-ти пореден път от Джуниър Ачийвмънт България.

Младите предприемачи от отбор „Gigabyte“ в 12 клас от ПМГ „Иван Вазов“ – Димитровград се пребориха за отличието в конкуренция с представители на гимназии от цялата страна. Общо осем отбора от Пловдив, София, Самоков, Димитровград и Плевен достигнаха до финалите на тазгодишното състезание. Основната им задача беше да покажат уменията си в управлението на виртуални компании.

Програмата „Виртуално предприятие“ е предназначена за младежи на възраст между 15 и 19 г. Инициативата дава възможност на учениците да тестват и развият бизнес уменията си, като вземат решения, които имат реално влияние върху фирмата, която управляват.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button