Хасково

Младежкият театър с куп награди от феста в Бургас

НаградиТалантливите актьори от театралната школа при хасковския Младежки център спечелиха куп награди от Международния фестивал за младежко театрално изкуство „Бургаски изгреви – Пролет 2015“.

НаградиВторо място грабна театър „Арлекин“ за постановката „Истинската история на Мона Лиза“ от Веселин Стоянов с режисьор Румяна Георгиева. Трето място пък спечели младежки театър „Буратино“ за „Маршрутка“ от Елин Рахнев с режисьор Румяна Георгиева.

Нашите заслужиха и индивидуални отличия. Първа награда за главна мъжка роля взе Богдан Бухалов за ролята на Шофьора в пиесата „Маршрутка“ от Елин Рахнев. Първа награда за главна женска роля заслужи Гергана Димитрова за ролята на Проститутката в пиесата „Истинската история на Мона Лиза“ от Веселин Стоянов.

Награда за актьорско майсторство „Бургаски изгрев“ получиха: Иван Трайков, Катерина Борисова, Димитър Тодоров.

Сега младите актьори се готвят за премиери на хасковска сцена, както и за участия на фестивали във Варна, Поморие и Харманли.

 Награди Награди 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
.
.
24.04.2015 15:47 15:47

САМО ЦСКА!

Back to top button