Спорт

Над 70 деца играха за футболната „Купа Хасково 2015“

ТурнирНад 70 малчугани на възраст 5-7 г. от детските заведения в Хасково участваха в ежегодния турнир по футбол „Купа Хасково 2015“.

ТурнирОрганизатори на спортното събитие са община Хасково, която осигури наградите в турнира и ФК „Хасково 1957“. Състезанието е заключително за учебната година на малките футболисти, трениращи към „Хасково 1957“ със старши треньор Илиан Киряков и Никола Костов – треньор на вратарите. Спортният празник се проведе на изкуствените игрища в комплекс „Тенискортове“. Там деца от 6 отбора бяха разделени в 2 групи с по 3 отбора. Завършилите на първо място в двете групи играха на финал. За „Купа Хасково 2015“ се класираха децата от „Зорница-1“ от ОДЗ „Зорница“ (сграда Незабравка) и „Зорница-4“ от ОДЗ „Зорница“ (сграда Зорница), където победител стана отбора на „Зорница-4“. В оспорвана надпревара те надиграха с 3:1 своите противници.

Всички отличили се деца получиха и индивидуални награди, както следва: за най-добър вратар – Атеш Хабил, най-добър защитник – Никола Георгиев, най-добър полузащитник – Мартин Латунов, най-добър нападател – Енес Ерхан, голмайстор на турнира с 8 гола – Християн Тодоров. Наградите на младите футболисти връчи Никола Костов – най-добрият вратар за всички времена на Хасково, който пожела да има приемственост от старото поколение към новите футболни надежди на града.

От ръководството на клуба призовават всички родители, които желаят техните деца да развиват своите футболни умения, да посетят и специализираните тренировки на ФК „Хасково 1957“ всеки делничен ден.

Турнир   Турнир
 Турнир  Турнир

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button