Спорт

Хасковлийка впечатляваща на „Бикини фитнес“ в Пловдив

Състезание18-годишната хасковлийка Весела Христова направи впечатляващо представяне в първото си състезание по фитнес и културизъм в Пловдив.

СъстезаниеАбитуриентката от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ участва в състезанията „Бикини фитнес“ при жените и при момичетата до 23 г. Надпреварата, която се проведе в една от панаирните палати, бе квалификация за Балканското и Европейското първенство по фитнес и културизъм.

При жените Весела се нареди девета от 13 участнички, а при девойките стана четвърта от 8 претендентки и въпреки че не стигна до квотите, остави добри впечатления с представянето си.

Христова сподели за Haskovo.info, че се занимава с фитнес от 2 г. Личен треньор на красавицата е нейният приятел Гиоргос Ксантис, който пък е шампион по културизъм за младежи в Гърция.

Веси е амбицирана да продължи със спорта и да участва на още състезания.

Състезание  Състезание 
 Състезание  Състезание
 Състезание  Състезание

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
FitnessFenix
FitnessFenix
27.04.2015 10:47 10:47

я са стегните малко ве

FitnessFenix
FitnessFenix
27.04.2015 10:47 10:47

какви са тея чубака

Back to top button