Хасково

22-годишен изпотроши аптеката в „Кауфланд“

Вандал22-годишен хасковлия изпотроши аптеката в магазин „Кауфланд“ в областния град днес около 13 часа.

ВандалМъжът изведнъж избухнал в хипермаркета и се развилнял в аптеката, като започнал да събаря всичко около себе си. Това станало пред погледите на десетки клиенти в магазина.

Читателка на Haskovo.info ни изпрати снимки от задържането на вандала и от помляната аптека.

От пресслужбата на полицията съобщиха, че мъжът е арестуван и текат разпити. Все още не е ясно кое е отключило неговата агресия и дали е бил под влиянието на алкохол или други вещества.

Работата по случая продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.04.2015 7:56 7:56

КЪДЕ СА АПТЕКАРКИТЕ

Анонимен
Анонимен
28.04.2015 9:59 9:59

60% от работоспособното население в България са „ОХРАНИТЕЛИ“?Кауфланд имаше едни брънзи които важно,важно се разкарваха там сега какво нямят охрана ли?И ако имат къде са?По този повод ще съдя КАУФЛАНД за стрес и за това че нямам сигурност за живота си на тяхна територия.А това не е добър имидж за кауфланд.

gost
gost
01.05.2015 20:17 20:17

По този повод иди и се гръмни. Като не ти харесва, недей да пазаруваш там, никой не те кара насила.

Анонимен
Анонимен
01.05.2015 20:56 20:56

На тебе като ти харесва утре съм там,чакам те да ме хванеш за хуя и да ме разходиш,п**ал смотан,не казвай кой къде да ходи и какво да прави.А ако е в друга държава за скандала да не говорим…

гост
гост
03.05.2015 0:03 0:03

Ти не знам в кой свят живееш. България не ти е някоя друга държава, а и като те гледам, шансовете да осъдиш Кауфланд за нещо такова, са същите колкото и да ти дойде акъла в главата. Ей такива всезнайковци най-много ги обичам, щял да съди Кауфланд за стрес и липса на сигурност хахахахах. Най-добре се върни в селото, от което си дошъл и пазарувай в селското магазинче там стрес няма.

Back to top button