Спорт

„Хасково“ взе точка от гостуването на „Славия“

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ спечелиха точка от гостуването си на „Славия“ с реми 0:0.

„Белите“ имаха по-чистите положения през цялата среща. В добавеното време на мача обаче хасковлии можеха да си тръгнат с трите точки, но Деян Лозев пропусна от изгодна позиция.

За „Хасково“ срещата започнаха: Николай Банков, Тихомир Трифонов, Орхан Акташ, Кирчо Крумов, Владислав Узунов, Бейсим Бейсим, Мартин Райнов, Димитър Алексиев, Георги Коруджиев, Станислав Маламов, Деян Лозев.

След почивката в игра се появиха Григор Долапчиев, Димитър Андонов и Атанас Кръстев на местата на Коруджиев, Крумов и Узунов.

Така „Хасково“ вече има актив от 15 точки.

В следващия кръг на 4 май от 18 часа момчетата на Стамен Белчев приемат „Левски“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo i istinski fenove na HAS
mnogo i istinski fenove na HAS
27.04.2015 21:51 21:51

Bravo mom4eta,igrahte taka kakto trjabva-zashtitno i na kontraataki!!!Malko ostana nakraja i mogeshe da vzemete 3 to4ki,no i 1 to4ka e dobre?!!Prodalgavaite s dobrite igri i igraite do poslednijat vazmogen shans,pe4eljaite kolkoto se moge pove4e to4ki do kraja,pak kakvoto stane?!!Vie njama ve4e kakvo da gubite,samo mogete da spe4elite,igraite bez napregenie,napalno osvobodeno,vigda se,4e otbora igrae vse po-dobre i sraboteno ot ma4 na ma4?!!Davaite v sashtijat duh mom4eta !!!SAMO I VINAGI HASKOVO!!!!!!

stelio
stelio
28.04.2015 9:45 9:45

ако можех, бих попитал, Белчев, хасково защо играе толкова дефанзивно, как се спасява от изпадане след като играе за 0-0 очевадно. какво губи ако играят за победа открито и с атаки? нищо, просто белчев е прост селянин. другото което ми прави впечатление е: абе белчев с коруджиев да не сте двойка? много се извинявам господин специалиста, но този смешник коруджиев за 5 мача е играл с топката 16 пъти, от които е направил 12 паса, 3 точни на 3 метра разтояние, 5 са му пресечени, 4 трагично неточни, останалите му 4 докосвания на топката я губи безславно, та белчев защо този неможещ футболист играе всеки мач титуляр? явно сте двойка, друго не виждам. хасково е последен ако играете атакуващо с желание за победа и загубите по лошо няма да стане. така че пумо белчев взимай си гаджето коруджиев и обратно на село

idiot
idiot
28.04.2015 20:45 20:45

Защо не каза, че Белчев спечели 7 точки за 4 мача!!!! А общият актив е 15т. за 27 мача!!! Ние сме смотан град и никога няма да имаме футбол и публика, защото сме завистници!!!!!!

до тъпанар
до тъпанар
29.04.2015 12:26 12:26

и като спечели 7 точки какво? да не би да ни спаси? с тоя игра и в Б група няма да останат. играем за 0-0 всеки мач и накрая пуска 2ри нападател за 5 минути. велик треньор, хасковския маориньо, евала. прост каун, некъдарни футболисти, най-некадърните всеки мач играят от начало. коруджеив, абсолютна дупка, алексиев през мач трагичен, крумов е като тролей, и нищо не се променя. белчев не става за а група, факт. и никой не му завижда за некадърността. а в хасково си го носим на ръце щото бил умрялото локо и скъсания марек браво.

razbirach
razbirach
29.04.2015 13:53 13:53

А да си спомняш 17,03,2015–- само да кажа, че тогава паднахме с 1-5 от Славия!!! Сега поне имаме точка. А що се отнася до Марек и Локо Пловдив, ако и другите тренъори бяха записали победи срещу тях сега нямаше да сме изпадащи!

Back to top button