Регион

25-годишен без книжка потроши колоездач и избяга

Илюстрация51-годишен велосипедист е с опасност за живота след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал вчера в 7,30 часа на околовръстния път между димитровградските квартали „Марийно“ и „Изгрев“. Пострадалият велосипедист при извършване на маневра за преминаване от дясна в лява пътна лента не се е убедил в безопасността й, с което е станал причина за катастрофа с минаващ покрай него неизвестен автомобил. Водачът на колата е напуснал местопроизшествието без да изчака и уведоми контролните органи.

От удара, велосипедистът е с фрактура на ребра, дясно рамо и перфорация на бял дроб, настанен е в „Гръдна хирургия“ при МБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив.

3 часа по-късно след издирвателни действия, полицаите са установили и неправоспособния 25-годишен водач, причинил пътния инцидент с лек автомобил Форд.

Работата по досъдебното производство продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Бай Ганьо
Бай Ганьо
28.04.2015 22:05 22:05

Ко, стана сега пак манго, обаче със книжка замалко да притрепе горкия човечец. Но този път, и двамата били МАНГАЛИ, Европейци демек Българи Юнаци.

Back to top button