Хасково

7 от „Рилски“ с призове от национално състезание по английски

Наградени7 ученици от хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“ спечелиха призове от второто национално състезание по английски език на Pearson Longman.

НаградениПърви стана третокласникът Антон Димитров. На второ място се наредиха Нели Генова, Ива Райкова и Мария Делчева от четвърти клас.

С призови места са още Тереза Стефанова (5 клас), Иван Видев (6 клас) и седмокласничката Радина Ангелова.

Днес децата бяха наградени и поздравени за отличните резултати от директора на училището Тонка Ченгелова. Награди получиха и техните преподаватели.

Наградени   Наградени
 Наградени  Наградени
 Наградени  Наградени
 Наградени  Наградени

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
guest
guest
28.04.2015 18:49 18:49

Да живеят частните уроци по английски език. Да са живи и здрави родителите на всички деца, че да има къде да си хвърлят парите и да си трошат главите! Е те това представлява туй реномирано училище!

ето така стоят нещата
ето така стоят нещата
28.04.2015 19:23 19:23

Що пари смъкват от родителите в това училище. А базата им – под всякаква критика. Мърляви стаи, очукани чинове и никакъв комфорт за децата. Всяка година стаите се сменят. Дори да имат желание родителите да ремонтират, обновят или подобрят нещо – защо да го правят за една година. Да не говорим за отношението на учителите към децата и дори родителите. Всички са приравнени на едно ниво и то явно е много по-ниско от тези „високо квалифицирани“ специалисти. А като настане време за показване на резултати – жална им майка на децата, пък и на родителите покрай това! И това, ако е образование!

аз
аз
29.04.2015 0:17 0:17

То бива завист и злоба, ама вие нямате спирка! Не разбирам, защо не преместите децата си в друго училище? Не разбирам, какво ви задържа там?

Анонимен
Анонимен
29.04.2015 18:30 18:30

Ако вие бяхте постигнали нещо такова нямаше да мислите така.Децата са вложили много труд и са постигнали невероятен успех.

Back to top button