Хасково

Балерините от Варна и София над всички на старта на камерния танц

ФестивалТанцьорите от Варна и София обраха повечето първи места в първия ден на Националния фестивал на камерния танц в хасковския Младежки център.

ФестивалВ народните танци първенци са групите: „Професионалисти“ от столичното национално танцово училище и „Детство“ от Пазарджик. Тук второ място спечелиха талантливите малки танцьори от Ловеч, които заслужиха и специалната награда торта от Haskovo.info, който е медиен партньор на фестивала.

Най-много първи места в характерните танци спечелиха балерините от танцов клуб „Огледало“ – Варна. Тук първенци са още групите от националното танцово училище в София и хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“.

По обяд в Младежкия се проведе и ателие за класически балет с доц. Бисер Деянов, който е председател на фестивалното жури. В него се включиха танцьори от Бургас и Варна.

Утре фестът, който се провежда под егидата на община Хасково, продължава с класическите и съвременни танци.

 

Фестивал  Фестивал 
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button