Хасково

Висш пилотаж на финала на камерния танц

ФестивалТанцьорите от хасковския балет „Тангра“ показаха висш пилотаж при изпълненията си в последния ден на Националния фестивал на камерния танц в хасковския Младежки център.

ФестивалВъзпитаниците на хореографа Дорина Инджова демонстрираха класа в атрактивните си изпълнения в съвременния танц, а грациите в четвърта възрастова група оставиха публиката без дъх.

Както Haskovo.info писа Купата на хасковския кмет бе връчена вчера след класическите танци. Отличието заслужиха танцьорите от Националното училище по изкуствата „Добри Христов“ – Варна. Като цяло танцьорите от морската ни столица, Бургас и София изнесоха много силен фестивал.

За съвременните танци пък две първи места грабнаха „Вирджиния прима денс“ и „Вирджиния денс крю“ от Велико Търново. Първи при най-малките бе група на хасковското ОУ „Св. Иван Рилски“.

Директорът на Младежкия център Татяна Димитрова заяви за Haskovo.info, че е много доволна от качеството на фестивала, в който се представиха много танцьори.

Фестивал   Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал
 Фестивал  Фестивал

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Фен
Фен
04.05.2015 1:14 1:14

Ми то май само споменатите в статията са били на този фестивал… така като гледам! Опорочена работа… Що да не е доволна Димитрова?! Рапорт даден – рапорт приет! Излагация!

мммм
мммм
04.05.2015 13:56 13:56

Този фестивал е пълна измишльотина на хореографа В.Димов късия. Защо се заблуждава Димитрова, колко камерни танца има, та да има и повече състави. Ето как си осигуряват хонорари от Младежкия център. До кога ще лъжат Общината, че вършат нещо. А в случая нищо не става с толкова малко участници!!!!!!

kati
kati
04.05.2015 19:56 19:56

Кой е авторът на малката пластика, която е награда за участниците, знае ли някой? Чудесна е!

Back to top button