Хасково

bTV показа къщата на хасковския кмет, той ги обвини в поръчка

Имотът на Георги Иванов, снимка bTVbTV показа кадри от въздуха с имението на кмета на Хасково Георги Иванов на брега на язовир „Клокотница“. В сутрешния блок беше обявено, че по консервативна оценка имотът е на стойност 2,5 милиона лева. Домът му разполага с басейн, кемпер, къща за гости. 

Имотът е придобит пред 2007 година за 70 000 лева. Проверка на ДНСК през 2011-та е установила нарушения в строителството и е наложена глоба.

На тази информация Георги Иванов, който беше гост в студиото, отговори с въпроса „Вие какво искате, да живея в колиба ли?„. Той посочи, че семейството му се занимава със строителство и няма да прекрати бизнеса си, след като той е кмет.

В предаването беше изнесена информация за ретро автомобилите на Иванов, за строителството на хотела на малкия му син и за фирми, близки до съпругата му, тъщата му, големия му син и приятели.

Иванов заяви, че се гордее с имотите си. Призна, че е богат и акцентира на това, че е първият строител в града, който правел по 120 апартамента на година.

Георги Иванов допълни, че имението и семейството му са минали през петгодишна ревизия и нарече показано „претоплена манджа“. Той прочете и списък с кметове, които според него bTV ще дискредитира преди изборите по поръчка. От отговорите му не стана ясно дали ще се кандидатира за нов мандат през есента, но той заяви, че обикновено подобни информации преди избори при него действат като положителен резултат на самия вот.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
04.05.2015 18:44 18:44

Наистина все преди избори се сещат медиите да разследват, обаче такива са им разследванията, че само се плюе някой и после нищо не стига до съда, камо ли някой да е осъден. Това че кмета е забогатял го знаят всички, ако ще се прави разследване, да се покаже кое е незаконно и да има някакви последици. Ако ли не, значи кмета е прав за претоплените манджи.

Poco loco
Poco loco
04.05.2015 19:12 19:12

Евала на кмета .един от най добрите кметове.по добре още да е той .за него ще гласувам пак.а тези завистливи те да си говорят каквото искат

Анонимен
Анонимен
04.05.2015 19:16 19:16

Тоя е директно за тюрмето,и тоя ден ще дойде…

хамалин
хамалин
04.05.2015 20:29 20:29

Най-наглият и подкупен кмет ! Събуди се народе!

oz_vladimirov
oz_vladimirov
04.05.2015 21:58 21:58

kmeta ubi biznesa v xaskovo no go napravi grad s koito mojem da se gordeem uspex……………

аз
аз
04.05.2015 22:20 22:20

Хасково се превърна в частен град. Всички фирми на кмета работят здраво,всички места най-хубави са на него. Какво не минава през него .
Това е че в града няма развитие и работа за обикновените фирми и хора няма икономика , а алчността на този човек няма граници. Хора не останаха всеки си замина на другаде! И кмета като гледам ще си замине след този мандат не остана нищо в този град ,всичко е придобито от него и застроено

Back to top button