Хасково

Арестуваха 55-годишен за пожар в хасковска къща с двама възрастни

Пожар55-годишен мъж е задържан за причинен пожар в къща в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

Снощи в 22 часа в полицейското управление е получен сигнал за пламъци в двуетажна къща на улица „Антим I“.

На място, изпратените екипи установили мъжа, живеещ на необитаемия първи етаж в сградата. Според огнеборците, пламъците са възникнали поради неправилно боравене с открит огън.

Живеещите на втория етаж семейство възрастни хора са изведени и не са пострадали. Радка и Радослав Боневи разказаха, че много са се изплашили. Пламъците са спукали стъклата им и за малко да пламне и техния етаж. Двамата благодариха на пожарникарите, които с 8 тона вода успели да изгасят огъня.

Дъщеря им Кичка Жечева обясни за Haskovo.info, че долният етаж на къщата е на друг собственик, който не полага грижи за него. Там се е настанил мъж с куче, който се прибирал пиян. Имало и друг случай с пожар. На долния етаж нямало ток, вода и тоалетна.

В резултат на пожара са изгорели стари мебели и стара покъщнина. Образувано е досъдебно производство.

Пожар   Пожар
 Пожар  Пожар

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
запозната
запозната
06.05.2015 13:59 13:59

В основата на пожара стои строителния предприемач СОБСТВЕНИК НА 7 ЕТАЖНА СГРАДА В КОЯТО и ЖИВЕЕ,при разрешение в този квартал да се строят сгради до 4 етажа/до арменския парк , същия по този начин си подготвя строителен терен който да вземе на безценица .

Back to top button