Хасково

Стойка Мариновска с юбилейна творческа вечер в Хасково

ЮбилейПоетесата Стойка Мариновска ще има юбилейна творческа вечер в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ на 8 май от 17.30 часа.

Това бе обявено на пресконференция с участието и на поетесата Мина Карагьозова, която е подготвила слово за юбилярката, която през март е навършила 70 г. Тогава юбилеят е бил отпразнуван в Кърджали.

Ден преди хасковската вечер, Мариновска ще бъде в Ивайловград по покана на кмета Диана Овчарова. Поетесата е родена в ивайловградското с. Камилски дол.

Мариновска сподели, че пише 7-8 стихотворения годишно, но за сметка на това всяко едно от тях е преживяно. Тя има няколко литературни награди от национални конкурси. Автор е на стихосбирките: „Сълзите ми хиляда, усмивката една“,“От две вселени сме“, „И когато мълчиш, пак те чувам“, „Кестенови очи“, „Сълза в здрача“, „Разпиляна пепел“.

 Юбилей  Юбилей

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.07.2018 21:28 21:28

МНОГО КРАСИВА ….

Back to top button