Регион

Закопчаха трима за кражба на Рено

ИлюстрацияТрима познайници на полицията са задържани за кражба на кола, съобщават от полицията.
 
Вчера в димитровградската полиция е получено съобщение за откраднат лек автомобил „Рено-5“, собственост на 38-годишна жена от село Сърнево. Колата е била паркирана пред централна жп гара в Димитровград. След подадения сигнал и проведени оперативно-издирвателни действия, криминалистите са задържали момчетата на възраст двама на 18 г. и 21-годишен, заподозрени в извършването на деянието. Открита е и колата, паркирана зад блок на бул. „Димитър Благоев“. Образувано е досъдебно производство.
 
Трима свиленградчани и любимчанин са задържани за кражба. Четиримата на възраст 22, 23, 47 и 20 г. са откраднали 310 литра дизелово гориво и 8 акумулатора от 2 товарни автомобила, паркирани в двор на бул. „България“. Познатите на органите на реда са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.
 
Бързо производство е образувано в хасковската полиция. В ареста до 24 часа е задържан 23-годишен жител на село Конуш, хванат от полицаите да шофира колата си без книжка за което в едногодишен срок е наказан по административен ред за същото деяние.
 
Кражба на портфейл от лек автомобил БМВ е станала през денонощието. Колата е била паркирана на улица „Тунджа“ в Свиленград и е счупено стъклото на предната врата. В портфейла е имало 100 долара, 10 евро и лични документи. За кражба от кафене сигнализират от Димитровград. Неизвестно лице е изкъртило металната решетка и е откраднало 113 лв. Образувани са досъдебни производства.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button