Хасково

Строеви хватки и концерт за Деня на храбростта в Хасково

ПразникТържествено честване на Деня на храбростта и празника на Българската армия – 6 май организираха на пл. „Свобода“ община Хасково и Военно формирование 52740.

ПразникПред паметника на незнайния войн бяха поднесени венци и цветя, а слово за празника държа командирът на военното формирование подполковник Николай Александров.

Комендантският взвод към военното формирование с командир кап. Захари Генев демонстрира строеви хватки с оръжие.

В концертната програма се представиха народните певци Тодор и Донка Кожухарови и Фолклорен танцов ансамбъл „Хасково“ с художествен ръководител Ана Димитрова.

Празник  Празник 
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник
 Празник  Празник

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Николай
Николай
06.05.2015 21:34 21:34

От всички жени кадроваци на Радка и се радват най-много военните мъже, така се говори из цялото поделение. Е, тя си е „хубавица“ и затова често си сменя прическата и грима, като фолк певица е….

!!!!!!
!!!!!!
06.05.2015 22:01 22:01

Da vsichki mogat da i se radvat ot strani i da q gledat kolkoto si iskat!!! Mogat da si mechtaqt da imat takava jena do se*esi!! Moje da si pozvoli i da e kato voinik, i v sastoto vreme da bade podarjana jena s pricheska i grim!!!

Еее
Еее
06.05.2015 22:20 22:20

Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове. – Харесва ми цвета на това грозде – промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си. Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело… Не заслужава вниманието ми. ТА И ТВОЯТА РАБОТА СЪЩАТА :))))

Севов
Севов
06.05.2015 22:56 22:56

Я, оставете на мира Радчето че ревнувам. Не я давам на никой, кой ще ме вози с Пежото из Кенана…..

......
......
06.05.2015 23:03 23:03

Ех, това хорската злоба и завист край нямат!!!

ехе
ехе
07.05.2015 8:15 8:15

вие си говорете колкото искте.Момичето е хубаво и свястно страхотен човек.Престанете с тая завист

Back to top button