Хасково

Бой за жена завърши със счупена челюст и година и половина затвор

ИлюстрацияНа година и 6 месеца затвор бе осъден димитровградчанин за бой и счупена челюст на свой познат при скандал за жена.

Побойникът с инициали Д. П. Г. получава присъдата от Димитровградския районен съд, както и да заплати 800 лв. обезщетение на пострадалия Д. А. Д. Присъдата на първа инстанция е от 24 октомври миналата година и е обжалвана от подсъдимия. Размерът на наказанието пък е протестирано и от прокуратурата.

Боят е станал на 20 април 2013-а. Пострадалият пиел със свои приятели в дома си в Димитровград и към 21.30 часа слезли пред блока, където в тъмното изчаквали подсъдимият с още двама мъже. Избухнал скандал за сегашната приятелка на пострадалия, която била позната и на подсъдимия, който прераснал във физическа саморазправа и размяна на удари. При един от тях, подсъдимият ударил с юмрук своя опонент и му счупил долната челюст.

В крайна сметка магистратите от Хасковския окръжен съд потвърждават присъдата на димитровградските си колеги, става ясно от решението на съда.

Решението не подлежи на обжалване и протест.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
nantony
nantony
07.05.2015 7:26 7:26

Е тва е само в БГ. Да те причакат за да те набият трима. При самозащита да пернеш единия и айде в затвора. Поне това разбрах от статията.

Back to top button