Хасково

Още 450 лв. от ПМГ за децата от хасковските центрове

КонцертГимназистите от ПМГ „Боян Петканчин“ продължават с благородните си инициативи в подкрепа на нуждаещите се деца на Хасково.

КонцертТази вечер от Математическата изпълниха голямата зала на Младежкия център за благотворителен R&B концерт. Инициативата идва от Александър Шумаков – Parkman, който бе подкрепен от клуб „Дарител“ при гимназията и изпълнителите: Черния Тони, DJ Dani White и DJ Bogdan Buhalov.

Шумаков, който има 9 авторски парчета и празнува 18-и рожден ден, благодари за подкрепата и със своите рими вдигнаха градуса на купона.

В крайна сметка партито събра 450 лв. за Дневен център „Марина“ и Център за настаняване от семеен тип за деца с увреждания.

Haskovo.info припомня, че досега от клуб „Дарител“, в който членуват 13 ученици и е с ръководител Екатерина Тодорова, проведоха няколко благотворителни кампании.

 

 Концерт  Концерт
 Концерт  Концерт

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петър
Петър
20.05.2015 22:15 22:15

Утрепките на града ..

Back to top button