Хасково

Общинското „Агропрогрес – Хасково“ с нов управител

ИлюстрацияПредложение за освобождаването на управителя на общинското дружество „Акропрогрес – Хасково“ и избора на негов заместник внася за майската сесия председателят на общинския съвет Иван Иванов.

В местния парламент е постъпила молба от досегашния управител Димо Митев, с която иска да бъде освободен от заеманата длъжност.

Иванов предлага за управител на дружеството Величко Янков. Той е роден на 20 юли 1970 г. в Хасково. Завършил е Аграрния университет в Пловдив през 2007 г. в бакалавърската специалност „Агроном лозаро-градинарство“.

Целият му трудов стаж е свързан със специалността – занимавал се е с обработката на 18 200 декара земи, изготвяне и поддръжка на документи за ИСАК, дневници РЗ, Полеви дневници, консултации на земеделски производители.

Договорът е за 3 г., а възнаграждението на управителя е в размер на 4 минимални работни заплати за страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
агроном
агроном
21.05.2015 16:23 16:23

ТОВА ДРУЖЕСТВО Е СЪЗДАДЕНО С ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ ДА ТОЧИ СУБСИДИИ КЪМ НЕЧИЙ ДЖОБ!!!

Делчев
Делчев
22.05.2015 13:07 13:07

В заглавието-„Агропрогрес – Хасково“,после-„Акропрогрес – Хасково“

Кое е дружеството?

Back to top button