Спорт

Вратарски проблеми и гол красавец при загубата на „Хасково“ в Дупница

ИлюстрацияФутболистите на „Хасково 2009“ загубиха последното си гостуване в „А“ група на „Марек“ в Дупница с 1:3.
 
Срещата можеше да има и друг развой, но още в 13-ата минута вратарят Николай Банков се контузи и на негово място дебют в елита направи 19-годишният Едуард Мечикян.
 
Головете за „Марек“ вкараха Борислав Николов (42 минута), Златко Бонев (52) и Александър Манолов (63).
 
Почетното попадение за хасковлии във втори пореден мач бе дело на Влади Узунов в 66-ата минута. Той вкара страхотен гол от пряк свободен удар, като прати топката в сглобката на вратата на „Марек“ и не остави шансове за стража.
 
Срещата за „Хасково“ започнаха: Николай Банков, Атанас Кръстев, Иван Скерлев, Орхан Акташ, Тихомир Трифонов, Владислав Узунов, Бейсим Бейсим, Мартин Райнов, Димитър Андонов, Георги Коруджиев, Григор Долапчиев.
 
В хода на мача в игра се появиха Едуард Мечикян, Петьо Николов и Митко Плахов на мястото на Банков, Андонов и Коруджиев. 
 
Така „Хасково“ ще бъде на последното място в крайното класиране на „А“ група. В заключителния кръг на 27 май от 18 часа „червено-белите“ приемат „Славия“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button