Хасково

Арестуваха двама с марихуана в Хасково

Полиция, архивДвама хасковлии са задържани за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи в 20 часа хасковски криминалисти са извършили проверка на лек автомобил Фолксваген Голф на кръстовището между булевард „Васил Левски“ и улица „Единство“ в областния град. Колата е шофирана от 26-годишен хасковлия с 30-годишен спътник. В хода на проверката, в автомобила са намерени станиолово топче и полиетиленова опаковка със суха листна маса, за които те съобщават, че е марихуана. Предстои експертиза, образувано е досъдебно производство.

Отнето предимство е причинило катастрофа вчера между селата Болярски извор и Славяново. 27-годишен водач на лек автомобил Мерцедес, движейки се в посока Славяново не е спрял на знак „Стоп“ и е отнел предимството на лек автомобил Фолксваген, управляван от 30-годишен жител на село Долно съдиево.

От удара са пострадали водачът на Голфа, който е с травми по главата и болки в коремната област и пътуващият до него 39-годишен мъж – с порезни рани по главата, и двамата без опасност за живота.

За домова кражба съобщават от Димитровград. Неизвестно лице е проникнало в жилище на улица „Иван Вазов“ след разбиване патрон на вратата и е откраднало 600 лв. и 4-грамово златно бижу.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button