Хасково

Половин Хасково за красотите на Езиковата и „Паскалев“

БаловеПоловин Хасково се качи тази вечер на Кенана за да види красивите абитуриенти на ГПЧЕ „Асен Златаров“ и Професионалната гимназия по туризъм „Александър Паскалев“.

БаловеДвете гимназии празнуват абитуриентски балове в съседни хотелски комплекси. Заради струпването на стотици коли в района движението бе отбивано на няколко места от полиция. Напред продължаваха само абитуриентските коли. От центъра до Кенана се стигаше за близо половин час.

Езиковата изпраща 7 паралелки от 169 абитуриенти. Зрелостниците пристигаха с лъскави лимузини и джипове, ретро и милитъри автомобили, а някои и на мотори. Една от големите атракции бе шейх, който докара две от красивите абитуриентки.

Пет паралелки или 130 са абитуриентите на „Александър Паскалев“, които първоначално се събраха на входа на Кенана. Последва пъстро дефиле до ресторанта, където започна партито.

 

Балове   Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
 Балове  Балове
   

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Pokazahte im kak se pravi!!
Pokazahte im kak se pravi!!
25.05.2015 18:07 18:07

Dobromira,raq,dimitrina-KRASAVITSI!!!

Няма значение
Няма значение
25.05.2015 21:14 21:14

Да бяхте написали кой от кое училище е за тези ,които не знаят.Да не бъркаме красотите на Езикова с простотата на Тоха …. :D

ПРОСТАК
ПРОСТАК
25.05.2015 22:54 22:54

Красотата си е красота, а простака си остава простак .Не разваляй празника на абитуриентите .Училището не прави човека, още повече ,че вече се влиза навсякъде с тройка .Прост си ти тъпако. Такива като теб настройват един срещу друг учениците от различните училища.

KJJ
KJJ
27.05.2015 10:57 10:57

Езиковата си е КЛАСА!

Back to top button