Хасково

Прекрасен дебют на младите актьори с трудна пиеса на Христо Бойчев

ПремиераАктьорите от театър „Арлекин“ при Младежкия център се представиха отлично с много трудната пиеса на Христо Бойчев „Полковникът и птиците“.

ПремиераАплодисментите на сцената на хасковския театър „Иван Димов“ обраха: Джеймс Владимиров, Пеньо Пенев, Ралица Узунова, Надежда Стоянова, Десислава Славчева, Валерия Миладинова и Нина Григорова. Постановката е на Румяна Георгиева, а музикалното оформление на Александър Шумаков.

Георгиева сподели, че това е първа роля за почти всички от актьорите и въпреки това представянето им е прекрасно. Талантите работят върху постановката от декември миналата година.

Представлението бе снощи по случай 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост.

Във вторник от 18 часа в Младежкия ще е премиерата на „Истинската история на Мона Лиза“. На следващия ден от 14 часа е благотворителното представление в помощ на преподавател от ПГТ „Александър Паскалев“. В четвъртък от 18 часа ще е премиерата на „Роза върху лед“, а в петък актьорите ще участват на фестивал в Харманли.

 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера
 Премиера  Премиера

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button