Хасково

Камион се натресе в 28-годишна с Форд

Полиция, архивОтнето предимство е причинило катастрофа вчера в Харманли, съобщават от пресслужбата на полицията.

В 7,45 часа на кръстовището между улиците „Алеко Константинов“ и „Освободител“, 46-годишен любимчанин е шофирал товарен автомобил „ЛДВ 200“, не е спрял на знак „Стоп“ и е отнел предимството на лек автомобил Форд с водач 28-годишна харманлийка.

От удара е пострадала жената, която е с болки в главата, без опасност за живота.

2 бързи производства срещу пияни шофьори са образувани в Свиленград и Димитровград. В свиленградския арест е задържан 37-годишен жител на пазарджишкото село Костандово, хванат от автопатрула да шофира с 2,22 промила. За същото нарушение в димитровградския арест е 43-годишен пловдивчанин, заловен с 2,56 промила.

Вчера пък на територията на Димитровград, Свиленград и Хасково се е провела операция по метода на широкообхватния контрол за установяване нарушения на шофьорите, свързани с управление без сключена застраховка „Гражданска отговорност“, неправоспособни водачи, управление след употреба на алкохол и недопускането на тежки инциденти. Пътните полицаи са проверили 136 автомобила и са констатирали 17 нарушения на Закона за движение по пътищата, които са санкционирали с 9 фиша и 8 акта.

За взломяване съобщават от хасковската полиция. Тази сутрин в 3,36 часа е получен сигнал от СОТ, че 7 минути по-рано се е задействал търговски обект „Лафка“ на кръстовището на булевард „Освобождение“ и улица „Лонгоза“ в областния град. Проникването в обекта е след натиск с твърд предмет на бравата на вратата. Откраднати са 50 стека цигари от различни марки и мобилен телефон. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button