Регион

Откриват Лот 2 на магистрала „Марица“ утре

ИлюстрацияУтре ще бъде открит Лот 2 Димитровград – Харманли на автомагистрала „Марица“, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Общата дължина на участъка е 34,22 км.

На официалната церемония ще присъства председателят на Управителния съвет на АПИ инж. Лазар Лазаров, членовете на УС – инж. Илиана Захариева и инж. Дончо Атанасов, и др.

Церемонията за откриването на Лот 2 ще бъде на пътен възел „Димитровград“ – най-големият в Южна България. Пресичането на автомагистралата с международен път Е-85 Димитровград – Хасково ще се осъществява безконфликтно на две нива. На 34-километровия участък има още два пътни възела – „Симеоновград“ и „Тополовград“. Изградени са мост над р. Харманлийска, надлези, подлези и др. Стойността на договора за строително-монтажни работи е 146 564 400 лв. с ДДС.

До края на октомври ще завършат строително-монтажните работи на Лот 1 Оризово – Димитровград с общата дължина 31,4 км.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
333
333
28.05.2015 8:06 8:06

istinska krasota,

Back to top button