Спорт

„Хасково“ приключи „А“ група със загуба, италианец иска клуба

ФутболФутболният „Хасково 2009“ приключи участието си в „А“ група с домакинска загуба от „Славия“ с 0:1.

ФутболПоражението дойде нещастно във втората минута на добавеното време на срещата след гол на Петър Атанасов. Нашите бяха в осакатен състав след като някои от водещите футболисти напуснаха отбора.

За „Хасково“ срещата започнаха: Николай Банков, Атанас Кръстев, Иван Скерлев, Орхан Акташ, Мартин Райнов, Димитър Андонов, Митко Плахов, Георги Коруджиев, Бейсим Бейсим, Владислав Узунов, Вълчан Чанев.

След почивката в игра се появиха Мариус Найденов и Юсеин Сабри на мястото на Плахов и Чанев.

„Хасково“ завърши сезона на последно място с актив от 15 точки след 4 победи, 3 равенства и 25 загуби.

ФутболСрещата изгледа бившият член в управата на „Спартак“ (Варна) италианецът Пиетро Белардели. Той сподели за Haskovo.info, че иска да помага на „Хасково“, защото разбира от футбол и иска да вкара италианския модел в България. Италианецът каза, че негов познат от София е похвалил организацията в хасковския клуб и Белардели се е срещнал с изпълнителния директор Тихомир Петков. Чужденецът допълни, че е очарован от отношението на общината. Въпреки че по неговите думи е загубил 90 000 евро със „Спартак“, заради доброто отношение тук е готов да инвестира. Неговата амбиция е бързо да върне „Хасково“ в „А“ група. Белардели посочи, че винаги е правил всичко заради футболистите. Той разкри, че се занимава с бизнес в сферата на конструирането.

Пиетро Белардели допълни, че утре има среща с Управителния съвет на клуба, на което ще се реши дали той ще остане в Хасково.

Футбол   Футбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

10 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ultras
ultras
27.05.2015 23:50 23:50

Този мошеник Белардели кой го е пуснал на Ямача? Плаче си за черен печат – след като затри Спартак Варна, не знам какъв футболен лайк трябва да си за да вярваш на лъжите на този циганин? Или този ще е новият гробокопач на хасковския футбол?!

ултрас
ултрас
28.05.2015 20:32 20:32

Може би чиче Белардели е подходящия човек на когото ще прехвърлят отбора, за да имат чиста съвест, че друг е свършил черната работа!
Какъв модел ще налага този мизерник, та проверете колко хотели пропищяха от неплатени сметки във Варна, как анонимниците който докара от селските групи на Италия дори нямаха пари да си тръгнат, как изгони Масларя!
Ако не искате да го има този отбор – дайте му го, до 10 дни няма да съществува!!!

zritel
zritel
28.05.2015 16:58 16:58

А този жалък човечец италианеца го изгонете
през девет села в десето! Простотия,
италианеца щял да инвестира във футбола на
Хасково.Видяхме, колко инвестира Назъров,
Узунов бензинджията, Митьо дебелия, Кичеков
и т.н. Списъкът е дълъг.Всички искаха да
лапат и се налапаха – с мухи.
Този мошеник Белардели кой го е пуснал на
Ямача? Плаче си за черен печат – след като
затри Спартак Варна, не знам какъв футболен
лайк трябва да си за да вярваш на лъжите на
този циганин? Или този ще е новият
гробокопач на хасковския футбол?!
Абе какво каните този измамник в отбора! Той
ще закрие клуба и ще избяга,само лъже и
никакви пари не вкарва в отбора ! Иска
някакви схеми да върти ! Собствениците на ФК
Хасково 2009 ,са срам и позор на града и всеки
ги осмива и подиграва !

Анонимен
Анонимен
28.05.2015 13:27 13:27

ТЕЛИ КАК СА МУ БИЛИ ОТНОШЕНИЯТА В СПАРТАК ВАРНА И ГО ПЛЮЕТАБЕ ВИЕ КОИТО БЪЛВАТЕ ЗЛОКОБНИ ДУМИ ПРОТИВ ИТАЛИАНЕЦА ПОЗНАВАТЕЛИ ГО ЗНАЕТЕЛИ ЧЕ ТОЙ Е ЕДИНСТВЕННОТО СПАСЕНИЕ ИНАЧЕ НЯМА ДА ГО ИМА ТОЗИ ОТБОР,А ДРУГАТА ГОДИНА АКО СЕ ВЪРНЕМ В /А/ ГРУПА И ВЪРВИ ДОБРЕ ОТБОРА ВИЕ КОИТО ГО ПЛЮЕТЕ СЕГА ПЪРВИ ЩЕ ГО ВЕЛИЧАЕТЕ,ТОВА Е НАРОДО ПСИХОЛОГИЯТА НА БЪЛГАРИА!-СЪС ЗДРАВЕ!

Анонимен
Анонимен
28.05.2015 13:13 13:13

да му дадеме възможност и ще видим,а иначе отбора и без него отива в не*итието!а тези които го клеветат да вложат милиони и да оправят отбора!

зрител
зрител
28.05.2015 10:46 10:46

А този жалък човечец италианеца го изгонете през девет села в десето! Простотия, италианеца щял да инвестира във футбола на Хасково.Видяхме, колко инвестира Назъров, Узунов бензинджията, Митьо дебелия, Кичеков и т.н. Списъкът е дълъг.Всички искаха да лапат и се налапаха – с мухи.

зрител
зрител
28.05.2015 10:43 10:43

Жалки смешници, некомпетентни по футболни въпроси местни хасковски простаци с потекло – околните села и градчета от селски тип: Назъров, Магарето, Слона, Ламбов, Ангелов бивш зам.кмет, Тихомир -фотографът, Белчев- набеден футолист, Здр.Узунов-бивш търговец на горива, настоящ овчар при Гр.Ганчев, колко сте жалки господа!!! Кметът на Хасково Ви подаде ръка, Вие се взехте за футболни колоси, направихте Хасково за смях на спортната общественост в България! Некъдърници! Трябва да дадете обаче отчет през футболната общественост в Хасково, какво направихте, че изпаднахме от елитната група.Вие сте безотговорни хора! Срам ме е от Вас!

Зрител
Зрител
28.05.2015 8:59 8:59

Всички, които плюете собствениците на Хасково, моля отделете по 1 лв на месец за отбора. В Хасково няма „Домузчиев“, който да носи отбора. Който е очаквал; повече, просто е мечтател. Успех на отбора в „Б“ група и дано има кой/кои да поддържат отбора.

Fen
Fen
28.05.2015 8:16 8:16

Абе какво каните този измамник в отбора! Той ще закрие клуба и ще избяга,само лъже и никакви пари не вкарва в отбора ! Иска някакви схеми да върти ! Собствениците на ФК Хасково 2009 ,са срам и позор на града и всеки ги осмива и подиграва !

БЕЛАРДЕЛИ
БЕЛАРДЕЛИ
29.05.2015 6:49 6:49

АМИ ПЪК МОЖЕБИ С ХАСКОВО ИСКА ДА ДОКАЖЕ И ПОКАЖЕ ЧЕ НЕЩАТА КОИТО НЕСАМОСЕ ПОЛУЧАВАЛИ ДРУГАДЕ И ГО КЛЕВЕТАТ С ХАСКОВО ЩЕ СЕ ПОЛУЧАТ,А ИНАЧЕ НИКОЙ МЕСТЕН НЕМОСЕ ВЛАГАТ МНОГО ПАРИ И ОТБОРА И БЕЗ ИТАЛИАНЕЦА ДАГОЕ ВЗЕЛ ЩЕ СТАНЕ КАТО ЛЮБИМЕЦ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ФУТБОЛНАТА КАРТА НА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ДАЛИ ЩЕ ГО ВЗЕМЕ ИЛИ НЕ ТОВА Е , Е,АКО ГО ВЗЕМЕ ОТБОРА ЩЕ Е В /Б/,АКО СЕ ОТКАЖЕ КАТО ЛЮБИМЕЦ ИЛИ/ В/ ГРУПА ,ЧАО СЪС ЗДРАВЕ!

Back to top button