Хасково

Пиян се заби в дърво на димитровградски булевард

ИлюстрацияПиян водач е пострадал в пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Катастрофата е станала вчера в 15,20 часа на булевард „Раковски“ в Димитровград. 51-годишният димитровградчанин е шофирал лек автомобил Мерцедес 200 ЦДИ с несъобразена скорост и употреба на 1,42 промила алкохол, вследствие на което е загубил управлението, излязъл е в ляво по посока на движението и се е блъснал в крайпътно дърво. От удара е с порезна рана на главата, настанен е в местната болница без опасност за живота.

С полицейска мярка на задържане е 25-годишен димитровградчанин. Той е заловен от автопатрула да управлява колата си след употреба на 1,36 промила и е предизвикал катастрофа с материални щети на хасковския булевард „Освобождение“. Образувани са бързи производства.

Вчера на територията на Харманли, Свиленград, Тополовград и Хасково се е провела операция по метода на широкообхватния контрол за установяване нарушения на шофьори, свързани с управление без сключена застраховка „Гражданска отговорност“, неправоспособни водачи, управление след употреба на алкохол и недопускането на тежки катастрофи. Пътните полицаи са проверили 246 автомобила и са констатирали 17 нарушения на Закона за движение по пътищата, които са санкционирали с 12 фиша и 5 акта.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button