Хасково

Арестуваха хасковлия с 12 грама кокаин

Полиция, архив45-годишен хасковлия е задържан за съхранение на 12 грама кокаин, съобщават от полицията.

Вчера в 11 часа в Хасково е проведена полицейска операция по линия на наркотиците. На кръстовището между булевардите „Съединение“ и „България“, местните криминалисти са спрели за проверка лек автомобил Мицубиши Паджеро, шофирано от задържания.

Хасковлията е направил опит да избяга, което е наложило използване на физическа сила при задържането му. В хода на проверката, в дрехите му е намерена пластмасова цилиндрична кутийка с бяло прахообразно вещество с тегло 12 грама. Направеният полеви наркотест е отреагирал на кокаин. Познатият на органите на реда хасковлия е задържан по образуваното досъдебно производство.

660 къса цигари без бандерол иззеха харманлийските полицаи. Вчера те са проверили дом на улица „Стадионска“ в Харманли, обитаван от 35-годишен мъж. В складово помещение на жилището са намерени цигарите без бандерол от различни марки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ctcttctctc
ctcttctctc
28.05.2015 14:18 14:18

eiiii da mi go be6e dal na mene tctctc takmo si tarseh….

Back to top button