Хасково

Пожар във ВЕЦ-Ивайловград, изгоря и Мондео

Пожар, архивЗа пожар във ВЕЦ-Ивайловград съобщават от полицията.

Инцидентът е станал снощи около 21 часа. Пристигналата на място оперативна група е установила, че поради техническа неизправност се е запалил „комбиниран токов трансформатор“ 110 kv., намиращ се в разпределителна уредба на далекопровод на 110 kv.

При аварията са се включели ел. защити и е изключено подаването, и приемането на ел. енергия. Аварията е предотвратена от служители на ВЕЦ-а и пожарната. Предстои оглед за изясняване причините на аварията. Няма данни за престъпление.

Лек автомобил Форд Мондео е изгорял при пожар. Сигналът за пламналата кола е подаден тази сутрин в 1,38 часа в хасковската полиция. Колата, паркирана на улица „Александър Стамболийски“, е собственост на 62-годишен мъж от областния град. В резултат от пожара автомобилът е изгорял напълно. Предстои да се извърши допълнителен оглед през светлата част от денонощието. Образувано е досъдебно производство.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button