Регион

Нарязаха хиляди фалшиви тениски и маратонки

Ментета2430 фалшификати на текстилни изделия, сред които 1366 тениски, анцунгови комплекти и мъжки блузи, както и 1064 чифта чорапи с логото на „Adidas“, „Nike“ и „Louis Vuitton“ бяха нарязани с машина днес под контрола на Митница „Свиленград“, съобщават от Агенция „Митници“.

Чрез нарязване бяха унищожени и 875 фалшификати на световноизвестни марки спортни обувки. Стоките са били предназначени за реализация както на българския пазар, така и в другите страни-членки на ЕС.

Имитациите са задържани от митническите инспектори на „Капитан Андреево“ при общо 21 опита да бъдат пренесени в нарушение на Закона за марките и географските обозначения. За задържането са уведомени представители на правопритежателите на марките, които са установили, че стоките са фалшиви и са взели решение за унищожаването им.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
pipi
pipi
29.05.2015 19:54 19:54

Това за мен е стопиране на нормално печене на пари и поощряване на кражбите…България и законите са крадете и убивайте не работете…..скоро време няма да остану нормално рабатещ а всичси ще са криминално проявени….

Back to top button