Хасково

„Зорница“ рецитира „Аз съм българче“ на 1 юни

ИлюстрацияОДЗ „Зорница“ в Хасково е в дългия списък на учебни и детски заведения, където на 1 юни от 10 часа ще има хорово рецитиране на  Вазовото стихотворение „Аз съм българче“.

Гласовете на хасковските деца ще звучат едновременно с техни връстници и по-големи ученици от цялата страна, а също от български училища в Англия и Испания. С емблематичните стихове в „Зорница“ ще кажат и сбогом на подготвителната група, след която малчуганите пристъпват прага на първи клас. След рецитацията децата ще се включат в празничната програма на общината по случай 1 юни, каза директорката на Обединеното детско заведение Галя Милкова.

Организатор на патриотичната инициатива „Аз съм българче“ е образователният портал Академика БГ. Проявата, която набира все повече участници, се провежда за пета поредна година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button