Хасково

КНСБ писа четворка на кабинета Борисов

СиндикатПрезидентът на КНСБ Пламен Димитров заяви, че правителството на Бойко Борисов заслужава оценка добър 3.50 – 4 за 6-месечното си управление.

Той уточни на пресконференция в Хасково, че оценката е в аванс, заради започнатите реформи в образованието и пенсионната система. Втората причина е намереният баланс между интересите на работещите и бизнеса в пенсионната реформа. Тя предвижда в следващите 10 г. пенсиите да се увеличат поне с 40%.

Димитров отбеляза, че няма сериозни мерки за съживяване на икономиката и липсата на политика по доходите.

След срещата си с медиите Пламен Димитров участва в дискусионен форум „Заетост, квалификация, доходи – предизвикателство и фактор за развитие“, като част от регионалните мероприятия, посветени на 25-годишнината на КНСБ.

На 31 май и 1 юни в Минерални бани ще се проведе 15-ото издание на международния детски етнофестивал „Децата на Балканите – с духовност в Европа“. В него ще участват 1700 деца, 60 групови и 34 индивидуални изпълнители от България, Румъния, Хърватия, Сърбия, Босна и Херцеговина, Турция и Гърция.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button