Хасково

АБВ с номинации за кметове до края на юни

ПресконференцияДо края на юни от АБВ ще имат номинации за кандидат-кметове за предстоящите местни избори, заяви на пресконференция в Хасково зампредседателят на партията Румен Петков.

ПресконференцияНа въпрос на Haskovo.info, дали от АБВ ще имат самостоятелен кандидат за Хасково, Петков отговори, че още е рано и това щяло да стане в диалог между националния щаб и областната структура. На 6 юни АБВ ще имат Национален съвет, на който ще бъде представена предизборната платформа и методическите указания за кандидатите за съветници и кметове. Петков подчерта, че от партията са за участието на младите хора в реалната политика и се обяви срещу това те да бъдат използвани само като брошки.

Петков отправи упрек към президента Росен Плевнелиев, че още не е насрочил дата за местните избори. „Ние сме подготвени. Предстои сформирането на областни предизборни щабове. От сега вече работим със застъпниците. Нека не се говори за политически врагове, а за опоненти, защото това уморява и убива националния потенциал“, каза още Петков.

На пресконференцията бяха още председателят на областния съвет на партията Стефан Йотов и секретарят по коалиционната политика д-р Емил Кало.

„Ще водим диалог с неправителствени организации и партиите по общини. Общинските структури ще имат пълна свобода да търсят най-добрите варианти за провеждането на лява общинска политика“, допълни д-р Кало.

Срещата с медиите бе след разширеното заседание на Областния съвет на АБВ.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Йотов
Йотов
31.05.2015 21:46 21:46

АБВ-то са пълни некадърници щом областен председател им е алкохолика Йотов!!! Тоя измамник кой го селектира?! Ало София, тия пияници, кой Ви ги препоръча?! „Авторитет“ в Хасково като Йотов , е пълна излагация за АБВ! Йотов, ти върна ли си 15 -те милиона за желязо на СМК – Хасково?!!!

Елиан Райков
Елиан Райков
04.06.2015 22:44 22:44

Все още България не се е откъснала от политиката на хулене, обиди, недомлъвки и субективизъм. Още повече не разбирам как един човек коментира нещо, но не излиза със своето име. Надявам се някога да видя едни по-смели и стойностни хора, било то и зад клавиатурата на компютъра.
ПП АБВ Хасково и към настоящия момент се ползва с подкрепата на кадърни, млади и желаещи да променят политиката в България хора.
Структурите на ПП АБВ работят на строго демократични принципи и явно г-н Стефан Йотов е събрал необходимото му мнозинство, за да стане областен председател и гласувалите му доверие хора са част от ПП АБВ.
В ПП АБВ може да членува всеки Български гражданин с избирателни права с изключение на хората работещи в структурите на сигурността.
Добре сте дошли при нас драги съграждани.

Back to top button