Хасково

Пиян шофьор потроши 4 коли в Хасково и избяга

КатастрофаНай-вероятно шофьор в пияно състояние е блъснал 4 коли в Хасково рано тази сутрин и е избягал, сигнализира за Haskovo.info собственикът на един от пострадалите автомобили Камен Караянев.

Инцидентът е станал около 5.30 часа. Опелът на Караянев е бил паркиран на ул. „Строител“, която е пресечка на бул. „Освобождение“. Чул се силен удар, но когато собствениците на колите наизскачали не видели нарушителя. По останките на местопроизшествието пострадалите разбрали, че ги е ударило червено Ауди.

„Аудито е ударило моята кола, която е блъснала и останалите. Полицията направи оглед и предприе действия по издирването на виновника. Лошото е, че няма камери за видеонаблюдение. За това още тази седмица ще подам молба до кмета да се монтират камери на възловите кръстовища в Хасково. Така ще се спести много работа и средства за полицията“, заяви Караянев.

Работата по издирването на нарушителя продължава.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Живущ
Живущ
31.05.2015 16:56 16:56

И това не е първия случай!

RAMOS
RAMOS
01.06.2015 9:02 9:02

ZA KVI KAMERI GOVORITE-REDOVNO KARAT KATO LUDI VKLU4ITELNO I PRED DIREKZIYATA NA POLIZIYATA KATO SE PO4NE OT KAUFLANDA I 4AK DO HEITO KARAT KATO OTVYRZANI S PONE 100 KM KO SLOJAT KAMERI NALI 6E GI FANAT-MA OSTAI DRUGOTO DNES I PROTESTIRAT ZA PENSIONNATA REFORMA-GOSPOD DA NI PAZI S TEZI UPRAVNIZI I POLIZAI!

Back to top button